dilluns, 11 d’abril del 2011

TRET DE SORTIDA

Opinió. (segons el DIEC)
1 f. [LC] Manera de jutjar sobre una qüestió, concepte que hom té d’una cosa qüestionable.
1 2 [LC] [CO] opinió pública. Estat de consciència col·lectiu al qual arriba una comunitat davant un fet o un estímul determinats.
2 f. [LC] Concepte que hom té d’una persona, manera com hom la jutja. La bona opinió que tinc de tots ells.

Feia temps que ens rondava pel cap la idea de crear i transmetre opinió des de la institució que representem. De fet, podríem dir que la paraula opinió és l’objectiu d’aquest espai. Ningú mai posarà en dubte que és just, coherent i més que raonable que els joves tinguem el dret d'opinar sobre qualsevol tema que ens afecti, però sovint ens falta la capacitat d'argumentar o de convèncer-nos a nosaltres mateixes d'allò que diem. Amb aquest espai pretenem suplir aquesta mancança que de vegades ens fa menys visibles en la societat, però no menys importants.

L'objectiu d'aquest bloc també neix amb la voluntat de ser una font de debat, no només pels convençuts, sinó també pels que discrepen de gairebé tot el que diem. Això sí, sempre amb el respecte com a mínim irrenunciable.

Des de JERC Olot volem que tothom sàpiga quines són les nostres preocupacions, prioritats i objectius sobre temes que ens afecten. Som un col·lectiu compromès amb l’actualitat política, social i cultural de la nostra ciutat i ara més que mai, volem dir-hi la nostra.

La idea és escriure cada setmana sobre una temàtica diferent; cada militant i/o simpatitzant posarà el seu gra de sorra en forma d’article per poder fer funcionar aquest petit projecte i demostrar que som crítics disposats a parlar de tot. Així demostrarem que el nostre vocabulari no s'acaba amb la paraula independència, sinó que també hi comença. Tenim clara la nostra manera de pensar i tot el que pensem tocar: cultura, ciència, política, societat, feminisme i mil coses més. I des d'aquí, també, ens oferim com un portal de denúnica i construcció social per tot el que faci falta.

Recordeu, cada dijous teniu una cita amb nosaltres!!

L'única lluita que es perd, és la que s'abandona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada